fbpx
Twee vaste medewerkers en tijdelijke kracht brillenzaak opgesloten voor diefstal

GFC NIEUWS- Een directielid van een brillenzaak heeft op 4 september aangifte gedaan van diefstal van 26 zonnebrillen ter waarde van een groot geldbedrag in Surinaamse dollar.

De brillen zijn uit het magazijn van de brillenzaak gestolen. Na onderzoek is gebleken dat het een inside job was. Op 13 september is de 19-jarige tijdelijke vakantiejobber Jamiro K. aangehouden. Hij was in het magazijn werkzaam.

Jamiro verklaarde niet betrokken te zijn geweest bij de diefstal. Hij gaf aan dat de 29-jarige Rayen K. de brillen had gestolen. Rayen K. is als vaste medewerker verbonden aan de brillenzaak.

Op 14 september is Rayen K. aangehouden. Hij verklaarde dat hij brillen gekocht had bij een andere vaste medewerker, de 30-jarige Narishkoemar P.

De politie trof 13 zonnebrillen en 26 brilmonturen bij Narishkoemar die in beslag zijn genomen.

Hangende het verder onderzoek zijn alle drie verdachten door de politie in verzekering gesteld.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.