Twee topevenementen tijdens lockdown-weekend

GFC NIEUWSREDACTIE- Sportliefhebbers van ons land kunnen de komende dagen vanuit hun huiskamer genieten van twee top internationale sport evenementen.

Minister Gracia Emanuël van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) zegt: “Laten we onze Natio jongens en Jairzinho Rozenstruik (Bigi Boy) die Sranan Lobi Firi en power geven de komende uren om het beste voor ons land uit deze sport evenementen te halen, ‘bika bribi na krakti’”.

Volgens de bewindsvrouwe zal het Surinaams Nationaal Elftal op vrijdag 4 juni schitterend op het Dr. Ir. F. Essed Stadion en eveneens Bigi Boy die op 5 juni zal uitkomen in de kleine octagon van de UFC APEX in Las Vegas.

Deze evenementen moeten volgens de Sportminister resulteren naar zoete vruchten die de weg voor ons vrij moet maken richting de Voetbal Wereld Kwalificatie en dat Bigi Boy zijn droom mag uit komen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Blinde man beklimt Mount Everest, de hoogste berg ter wereld

Team Bigi Boy

De Public Relation Unit heeft contact gehad met Team Bigi Boy. Zij geven aan dat Bigi Boy na de verloren wedstrijd tegen Ciryl Gane zo snel mogelijk weer in de ring wilde staan en dat zal gebeuren tijdens het event genaamd “Jairzinho Rozenstruik VS Sakai”. Zodoende heeft de UFC ons deze tegenstander aangeboden.

Jairzinho vecht tegen nummer 9 van de UFC zwaargewichtdivisie, de Braziliaan Augusto Sakai. De voorbereidingen naar het gevecht toe zijn goed verlopen.

Rozenstruik is voor de derde keer “main event” en het wordt zijn achtste UFC-gevecht. Het is het hoofdgevecht van de avond en wereldwijd wordt het event gepromoot als “UFC Fight Night 189: Rozenstruik vs Sakai”.

Het gevecht van Bigi Boy zal tegen 23.00 uur Surinaamse tijd beginnen.

De wedstrijden kunnen bekeken worden via ATV 12.2 en de STVS.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER

Overige berichten