fbpx
Twee tieners gearresteerd voor neerschieten jongen, 11, die videogame speelde

GFC NIEUWS- Twee tieners zijn gearresteerd in verband met het neerschieten van een 11-jarige jongen, die het incident overleefde, maar zwaargewond raakte.

De jongen was een videogame thuis in zijn kamer aan het spelen toen een bendeleden die zich voordeden als bezorgers de woning binnendrongen in Upminster, een dorp in Engeland.

Ooggetuigen vertellen dat de vader van de jongen de deur opende en kwam oog in oog te staan met de gemaskerde tieners die vroegen waar de kluis was. Hij kreeg een slag op zijn hoofd met een kapmes.

De vader werd naar de kamer gedirigeerd waar zijn zoon aan het spelen was en toen hoorde men een schot afgaan. De rovers vluchten daarna weg en lieten de slachtoffers bloedend achter. De politie werd ingeschakeld door buurtbewoners.

De tieners van 16 en 18 jaar zijn intussen opgepakt en ingesloten.

Meer nieuws

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.

Bouva doet aangifte wegens smaad en laster

GFC NIEUWS- DNA-lid en gewezen vicevoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, heeft bij de recherche van het Bureau Geyersvlijt aangifte gedaan wegens smaad en…