fbpx
Twee tieners aangehouden voor dodelijke steekpartij

In het geval waarbij Damian Pinas en zijn vriend G.S. zaterdagavond zijn neergestoken op een parkeerplaats in het politieressort Uitvlugt, heeft de politie al twee aanhoudingen verricht.

Het gaat in deze om twee van de drie bromfietsers waarmee de groep van Pinas ruzie had gemaakt.

De twee aangehouden bromfietsers zijn respectievelijk 15 om 19 jaar oud.

Met de aanhouding van deze twee jeugdigen heeft de politie meer duidelijkheid gekregen in wat zich heeft afgespeeld op de voor Damian Pinas fatale zaterdagavond. De derde bromfietser wordt nog opgespoord.

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie, zegt de PR van het KPS.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.