fbpx
Twee studenten superblij met gratis opleiding boekhouden bij BLOOMentuin

De eerste gratis opleiding is dit keer toegekend aan twee studenten. Het zijn de dames Violet Punch van Nickerie en Sylvana Karijoredjo van Paramaribo. Ieder kwartaal looft het studiecentrum BLOOMentuin, gevestigd aan de Commewijnestraat 41 te Zorg en Hoop een gratis opleiding uit.

Door een kleine motivatie in te sturen naar het instituut, waarin wordt aangegeven waarom men in aanmerking wil komen voor deze opleiding, kiest het bestuur van de stichting de meest sprekende.

In dit geval zijn beide dames gelijk geëindigd en heeft het bestuur dan ook besloten ze beiden tot de opleiding toe te laten. Zij kunnen daarom de komende maanden flink aan de studie en afsluiten met een erkend boekhoud diploma.

Dit is geheel in overeenstemming met de doelstellingen van Stichting Stomix, de initiatiefnemer van BLOOMentuin, om werkende Surinamers op een betaalbare manier hun ambities en behoefte aan persoonlijke ontwikkeling teneinde beter te kunnen functioneren in de maatschappij om te zetten in erkende en geaccrediteerde opleidingen.

In april zal Stichting Stomix een volgende gratis opleiding uit haar totale assortiment aanbieden. De mogelijkheid om dan ook weer mee te noemen zal ruim van te voren op de social media worden aangekondigd.

Welke opleiding dan beschikbaar wordt gesteld wordt nog door het bestuur overwogen, maar de keuze is vrijwel onbeperkt van deelcertificaten HAVO/VWO, MBO en HBO opleidingen tot en met universitaire opleidingen, zowel bachelor, master en zelfs promoties.(GFC)

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…