Twee studenten superblij met gratis opleiding boekhouden bij BLOOMentuin

De eerste gratis opleiding is dit keer toegekend aan twee studenten. Het zijn de dames Violet Punch van Nickerie en Sylvana Karijoredjo van Paramaribo. Ieder kwartaal looft het studiecentrum BLOOMentuin, gevestigd aan de Commewijnestraat 41 te Zorg en Hoop een gratis opleiding uit.

Door een kleine motivatie in te sturen naar het instituut, waarin wordt aangegeven waarom men in aanmerking wil komen voor deze opleiding, kiest het bestuur van de stichting de meest sprekende.

In dit geval zijn beide dames gelijk geëindigd en heeft het bestuur dan ook besloten ze beiden tot de opleiding toe te laten. Zij kunnen daarom de komende maanden flink aan de studie en afsluiten met een erkend boekhoud diploma.

Dit is geheel in overeenstemming met de doelstellingen van Stichting Stomix, de initiatiefnemer van BLOOMentuin, om werkende Surinamers op een betaalbare manier hun ambities en behoefte aan persoonlijke ontwikkeling teneinde beter te kunnen functioneren in de maatschappij om te zetten in erkende en geaccrediteerde opleidingen.

In april zal Stichting Stomix een volgende gratis opleiding uit haar totale assortiment aanbieden. De mogelijkheid om dan ook weer mee te noemen zal ruim van te voren op de social media worden aangekondigd.

Welke opleiding dan beschikbaar wordt gesteld wordt nog door het bestuur overwogen, maar de keuze is vrijwel onbeperkt van deelcertificaten HAVO/VWO, MBO en HBO opleidingen tot en met universitaire opleidingen, zowel bachelor, master en zelfs promoties.(GFC)

Overige berichten