fbpx
Twee scholieren ingesloten voor wederzijdse mishandeling

GFC NIEUWS- De politie van Zanderij heeft op 24 januari de 19-jarige Sivan K. en de 18-jarige Mulleri G. ingesloten.

Beide jongemannen zijn scholieren van respectievelijk een Mulo en een LBO-school te Wit Santi. De twee bleken reeds geruime tijd in onmin met elkaar te leven.

De Mulo-scholier Sivan stapte op die bewuste dag na school in de schoolbus, die daarna de LBO school aandeed om andere leerlingen op te halen.

Op een bepaald moment loste Mulleri enkele schoten met een gasbuks op de schoolbus waarin Sivan met andere scholieren zat. Geen van de scholieren in de bus raakten gewond.

Sivan werd boos, stapte gewapend met een hamer in zijn hand uit de bus en bracht Mulleri hiermee een slag in zijn gezicht ter hoogte van zijn oor.

Mulleri liep een fractuur op en werd voor medische hulp afgevoerd naar de RGD poli te Zanderij. De gewonde scholier is voor verdere medische behandeling verwezen naar de KNO-arts.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.