fbpx
Twee rovers klemgereden door de politie

Twee roofverdachten, Werner H. (29) en Niguel J. (25), zijn donderdagmiddag door RBT Paramaribo aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Paramaribo.

Het tweetal heeft vorige week zondag op drie verschillende locaties personen beroofd van hun bezittingen en wel onder bedreiging met een vuurwapen en een houwer.

Deze rovers verplaatsten zich in een autobus toen ze door politieambtenaren van RBT Paramaribo werden klemgereden en aangehouden op de hoek van de Frederick Derbystraat en de Gemenelandsweg.

In de autobus zijn een vuistvuurwapen met scherpe patronen en een houwer aangetroffen en in beslag genomen. Ook de autobus is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Dit roversduo is in verzekering gesteld door de politie.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.