fbpx
Twee personen die hun hond probeerden te redden gedood door trein

GFC NIEUWS- Bij een treinongeluk in Ventura County, Californië (VS) zijn deze week twee personen omgekomen die probeerden hun hond die vastzat op de spoorweg te redden.

Het tweetal liep met de hond naast de spoorweg. De hond kwam op een gegeven moment vast te zitten, terwijl een trein aankwam.

Het tweetal probeerde de hond te redden, maar helaas werden ze allemaal overreden door de trein.

De politie zegt dat er sprake is van een ongeluk en geen zelfdoding.

Meer nieuws

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.