fbpx
Twee medewerkers ‘ s Lands Hospitaal positief getest op Covid-19

GFC NIEUWS- Twee medewerkers, werkzaam op een verpleegafdeling van het ’s Lands Hospitaal zijn positief getest op Covid-19.

De besmetting heeft volgens de leiding van het ziekenhuis gelukkigerwijs niet plaatsgevonden op de werkvloer en ook zijn er geen patiënten betrokken bij deze gevallen.

“Conform de Covid-protocollen zijn de nodige maatregelen getroffen en is de afdeling ontruimd en gereinigd.”

De directie doet nogmaals een beroep op een ieder met klachten om thuis te blijven en de huisarts of de 178 hulplijn te bellen. “Covid-19 is serieus en ook het zorgpersoneel loopt evenals alle burgers kans op besmetting met het virus.”

De directie benadrukt dan ook al de ingestelde maatregelen door de overheid, ten stelligste in acht te nemen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…