fbpx
Twee medewerkers Melkcentrale positief getest op Covid-19

GFC NIEUWS- De Melkcentrale Paramaribo bevestigt dat twee van haar marketing & sales medewerkers positief zijn getest op Covid-19.

Bij De Melkcentrale Paramaribo is de veiligheid van haar klanten en medewerkers prioriteit, vandaar dat wij ons houden aan strikte kwaliteitscontroles en hygiënische procedures.
De MCP is gelijk overgegaan tot grondige ontsmetting van de locaties, wordt aangevoerd.

Om de continuïteit van de bedrijfsprocessen te garanderen en zeker te zijn van de veiligheid van alle medewerkers en consumenten zullen de reeds gehanteerde Covid -19-maatregelen waar nodig worden aangescherpt.

“Wij stellen alles in het werk om de Surinaamse samenleving te blijven voorzien van de essentiële producten zoals melk en melkproducten,” stelt de directie.

Met uitzondering van de verkoopwinkel aan de van Idsingastraat is het bedrijf op
maandag 10 augustus normaal open.

De Drive –Thru is open van 7.00 uur tot 17.00 uur.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.