fbpx

Twee mannen opgesloten, vuurwapen in beslag genomen

Politieambtenaren van de afdeling Counter Terreur Unit (CTU) hebben maandag de 51-jarige Marlon C. en de 43-jarige Jacob S. aangehouden op een adres in het ressort Geyersvlijt. Deze mannen zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Vuurwapenwet.

Een politieman begaf zich naar een winkel in het ressort en zag de twee mannen voor een woning borrelen. Plotseling hoorde de agent het geluid van schoten die werden gelost. Het geluid kwam uit de richting waar Marlon en Jacob stonden.

De politieman in de winkel en collega’s van de afdeling CTU, die in de buurt waren, reageerden gingen op onderzoek uit. In de directe omgeving waar Marlon en Jacob zich bevonden heeft de politie een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen.

BEKIJK OOK
Fols roept leerkrachten op om woensdag massaal thuis te blijven vanwege op hol geslagen wisselkoersen

De twee mannen beweren dat een Braziliaanse man schoten had gelost. De politie heeft niemand van Braziliaanse afkomst ter plaatse aangetroffen.

Hangende het onderzoek zijn Marlon en Jacob in verzekering gesteld. Deze mannen bezitten de Nederlandse nationaliteit. De recherche van regio Paramaribo is belast met het onderzoek in deze zaak.(GFC)