fbpx

Twee mannen neergeschoten tijdens vechtpartij

GFC NIEUWS- Leden van het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) hebben in de vroege ochtend van zondag 13 september de 32-jarige Ian P. te Kasabaholo opgespoord en aangehouden, nadat hij twee mannen had neergeschoten.
De politie van Uitvlugt kreeg de melding van het Command Center dat een vechtpartij gaande was binnen het ressort, waarbij er schoten waren gelost. De wetsdienaren koersten naar de plek voor onderzoek en troffen twee mannen aan met een schotverwonding.
Het gaat om Kenny A.(33) die een schotverwonding opliep aan zijn rechter boven arm en Kevin B.(33) liep een schotverwonding op aan zijn rechter dijbeen.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek blijkt dat de twee slachtoffers verwikkeld waren geraakt in een gevecht met de verdachte Ian, die op ze heeft geschoten.
De twee slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het wapen waarmee de verdachte Ian P. op de twee slachtoffers Kevin B. en Kenny A. heeft geschoten, is nog niet achterhaald.
Ian P.is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten.

BEKIJK OOK
Zes bedrijven laten hun beste SDG-kant zien