fbpx
Facebook Pagelike Widget

Twee mannen mogelijk vermoord, politie doet verder onderzoek

GFC NIEUWS– De twee mannen die gisteren levenloos zijn aangetroffen, zijn volgens de politie mogelijk om het leven gebracht.

De politie van het bureau Zanderij kreeg dinsdagmiddag omstreeks vijf uur de melding dat twee lijken gevonden waren op een perceel langs de Willy Cairoweg te Republiek.

Op de plek troffen wetsdienaren de twee ontzielde lichamen aan van de 53-jarige Izaak Bruinhart en de 40-jarige Jurmain Derby. De lijken vertoonden vermoedelijk schotverwondingen aan het hoofd.

Familieleden van het duo hadden eerder op de dag aangifte van hun vermissing gedaan bij de politie van Zanderij. Bruinhart en Derby waren buren en familie van elkaar.

Afgelopen zondag waren Izaak en Jurmain van huis vertrokken om te gaan jagen. Dinsdag werd hun familie ongerust omdat deze mannen nooit zolang weg bleven om te jagen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen voor obductie in beslag genomen door de politie. Hun jachtgeweren zijn hangende het onderzoek ook in beslag genomen.

Ondertussen is deze zaak voor verder onderzoek door de politie van Zanderij overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

 

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…