fbpx

Twee mannen en een vrouw opgesloten voor diefstal

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft donderdagavond de 37-jarige Milton W., de 27-jarige vrouw Senandy W. en de 45-jarige Erny W. aangehouden voor hun betrokkenheid bij een auto-inbraak aan de Boilingstraat te Livorno.

De benadeelde had zijn voertuig voor een fabriek geparkeerd en ging het gebouw binnen zonder om zijn auto af te sluiten. Zijn handtas had hij op één van de autostoelen achtergelaten.

Toen hij terugkeerde naar zijn auto was de tas verdwenen. In de handtas bevond zich een vuistvuurwapen, een groot geldbedrag in Surinaamse dollar en valuta, staafjes goud en persoonlijke bescheiden.

De politie van het ressort Livorno kwam ter plekke en stelde een onderzoek in. Met behulp van camerabeelden kwam de politie de verdachten op het spoor.

BEKIJK OOK
18-jarige steelt groot geldbedrag in vreemde valuta uit auto

In de vooravond werden drie verdachten aangehouden. Een deel van het gestolen geld en het vuurwapen zijn aangetroffen in het bezit van de verdachten.

Het geld en het wapen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Ook het voertuig, waarin de verdachten zich verplaatsten, is in beslag genomen.

Het drietal is in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.