fbpx

Twee mannen dood na botsing tegen schutting

De 32-jarige Gregory Rigters en Siegfried Slagveer, van wie de leeftijd vooralsnog onbekend is, zijn vanochtend omgekomen na een verkeersongeval. Omstreeks 03.00uur kreeg de politie van het ressort Uitvlugt de melding binnen van een verkeersongeval aan de Franchepanestraat ter hoogte van de Ronaldlaan.

Ter plaatse werden drie slachtoffers in een voertuig dat tegen een schutting was gebotst, aangetroffen. De twee mannen vertoonden geen teken van leven.

Het derde slachtoffer, de 31-jarige Damio E., is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Het slachtoffer dat agressief was tegen het verplegend personeel, weigerde behandeld te worden en is weggelopen van de SEH.

Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat Gregory vermoedelijk met een hoge snelheid reed en waarschijnlijk de controle over de besturing van het voertuig verloor, meldt de politie. Hij kwam vanuit de Lallarookhweg en reed richting Brokopondolaan.

De zaak is in onderzoek bij de politie van het ressort Uitvlugt. Met het overlijden van de twee verkeersslachtoffers springt de verkeersbarometer landelijk naar 72.(GFC)