fbpx
Twee mannen aangehouden voor inbraak en autodiefstal

GFC NIEUWS- Rechercheurs van Regio Paramaribo hebben twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak en autodiefstal.

Het gaat in deze om de 37-jarige Sandy A. en de 43-jarige Maikel A. Bij de aanhouding werden de rechercheurs ondersteund door collega’s van de Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP).

In de nacht van zaterdag 6- op zondag 7 juni is ingebroken bij een woning in Geyersvlijt. Daarbij hebben de inbrekers de auto van de benadeelde gestolen. De autosleutel hadden zij in het huis genomen. Via de sociale media maakte de benadeelde bekend dat zijn auto gestolen was. Daarbij liet hij ook een foto van de auto zien.

Op donderdag 11 juni stapte de benadeelde, samen met een getuige, naar de politie waarbij de getuige aan de politie verklaarde dat iemand heb benaderd had om de gestolen auto te kopen. Volgens afspraak zou de autoverkoper de getuige op een afgesproken plek in de Meursweg ontmoeten. Rechercheurs en collega’s van RBTP beraamden een plan om de autoverkoper aan te houden en om de gestolen auto terug te vinden.

De verdachten Sandy en Maikel zaten in de gestolen auto in de Meursweg op de koper te wachten. Het lukte de politieambtenaren om het tweetal aan te houden.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…