fbpx
Twee mannen aangehouden met drugs en wapens tijdens Operatie Hoop

GFC NIEUWS- De politie heeft op 2 februari op diverse locaties algemene veiligheidscontroles uitgevoerd en twee mannen opgepakt met drugs en wapens in hun bezit.

Bij het oud-veerplein werd de 29-jarige Guillermo A aangehouden met 0,8 gram marihuana, een digitale weegschaal en een geldbedrag van SRD 250 aangetroffen. Hij verklaarde dat de drugs voor eigen gebruik is, door stress vanwege zijn bedlegerige moeder.

In de omgeving van Nieuwe Haven werd de 19-jarige Anthony S eveneens aangehouden met 62.9 gram marihuana, een projectiel en twee weegschalen.

Beide mannen hadden ook wapens bij zich, zoals houwers en messen.

Het tweetal is ingesloten.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.