Twee inbrekers gepakt, een derde voortvluchtig

Regillio L. (29) en de 25-jarige Delvano Misiedjan zijn kort na een inbraak op 3 april in een woning aan de Monsusiweg door de politie van Santo Dorp in de kraag gevat. Dit tweetal wordt ervan verdacht met nog een verdachte het strafbaar feit te hebben gepleegd. Na de daad vluchtte het drietal via het aangrenzend bos richting Sunny Point.

Het slachtoffer was in diepe rust toen hij plotseling een scherpvoorwerp tegen zijn hals voelde. Meteen daarop werd zijn gouden halsketting weggerukt.

Toen de verdachten de plek verlieten, stond hij op. Hij zag drie mannen die gewapend waren met scherpe voorwerpen richting Sunny Point ervandoor gaan met de halsketting en andere goederen. Het slachtoffer riep om hulp en samen met overige bewoners en omstanders werd de achtervolging ingezet. Het drietal zag kans zich te verschuilen in een bosschage, waardoor zij de verdachten uit het oog verloren.

De ingeschakelde politie van Santo Boma die ter plaatse verscheen, vroeg
assistentie van politie Santo Dorp, die met het slachtoffer Sunny Point aandeed. Het gebied werd uitgekamd en bij het zien van de politie gooide één van de
verdachten twee paar gympy’s en de halsketting weg. Een deel van de buit is nog niet achterhaald.

Regillio en Delvano werden door de politie in de boeien geslagen en
overgedragen aan de politie van ressort Santo Boma. De derde verdachte kon vluchten, maar aan zijn aanhouding wordt gewerkt, schrijft de politie.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...