Twee doden en een zwaargewonde bij verkeersongeval te Leiding 9A

Omstreeks 22.45 uur donderdagavond kwam een personenauto in botsing met een stilstaand voertuig te leiding 9A. Twee personen overleden ter plekke, terwijl een derde zwaargewond raakte.

Bij aankomst van de politie op de plek werd het ontzielde lichaam van de 34-jarige Soeradj Ramautar op de berm aangetroffen. De politie vermoedt dat hij de bestuurder was van het voertuig.

Verder werd er in de trens lijk van de 17-jarige Randhier Jagan aangetroffen en een personenauto waarin een derde man, de 27-jarige zwaargewonde Rowie J., bekneld in zat.

De gewonde werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bestuurder van de personenauto vermoedelijk met hoge snelheid reed over de weg te leiding 9A. Hij verloor hoogstwaarschijnlijk de controle over de besturing van de auto, raakte van de weg en botste tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor een supermarkt.

Door de botsing sloeg de personenauto enkele keren over de kop. Soeradj en Randhier moeten daarbij uit het voertuig zijn geslingerd, waarbij Soeradj op de berm belandde en Randhier in de trens langs de weg terecht kwam.

De ontzielde lichamen zijn door de politie in beslag genomen.

Overige berichten