fbpx

Twee doden en één gewonde bij beroving

Twee mannen hebben vandaag het leven gelaten na een beroving. Het voertuig waarin de slachtoffers zaten werd door rovers beschoten aan de Krakaweg ter hoogte van de Sabakoekreek.

De politie trof bij aankomst het voertuig aan met daarin vier slachtoffers. Eén van de slachtoffers vertoonde geen teken van leven. Twee anderen werden met zware verwondingen met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Onderweg naar de SEH liet één van ze het leven.

Het vierde slachtoffer dat ongedeerd is gebleven, zegt dat zij richting Zanderij reden. Op een bepaald moment zagen ze ter hoogte van de Sabakoekreek een terreinwagen op de weg. Het leek erop alsof de bestuurder het voertuig wilde keren. De bestuurder waarin de slachtoffers zaten, stopte het voertuig. Op hetzelfde moment stapten twee gewapende mannen uit de terreinwagen. Eén van hen loste twee schoten met een jachtgeweer op het voertuig. Drie van de inzittenden werden geraakt.

BEKIJK OOK
Shafier B. niet de veroorzaker van dodelijke aanrijding met worstman

Onder bedreiging vroegen de rovers naar geld en goud en doorzochten het voertuig. Het is vooralsnog niet bekend wat buit is gemaakt. De rovers zijn nog voortvluchtig.(GFC)