fbpx
Twee Covid-doden dinsdag

GFC NIEUWS- Nog eens twee personen hebben dinsdag het leven gelaten als gevolg van Covid-19.

Op de officiële website van het Managementteam is de teller van het aantal doden nog niet bijgewerkt en staat nog op 24.

De 25ste persoon werd dood binnengebracht op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).
Het gaat om een medewerker van goudmaatschappij Newmont in het oosten van Suriname.

De tweede persoon, de 26-ste Covid-dode, liet dinsdagmiddag het leven op de Intensive Care Unit van het St. Vincentius Ziekenhuis.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.