fbpx

Twee broers opgesloten voor beroving van hun kapper

De 22-jarige Djorio K. en de 17-jarige Z.K zijn dinsdag kort nadat zij een kapper hadden beroofd door de politie van Regio Midden aangehouden. Deze verdachten zijn broers. Zij beroofden de kapper in zijn kapperszaak nabij het winkelcentrum van Koewarasan aan de Bomaweg.

Na de beroving sloegen zij op de vlucht. Volgens verklaring van de kapper bevond hij zich alleen in zijn zaak toen de broers die klanten van hem zijn, de zaak binnenstapten. Zij beroofden hem van zijn zaktelefoon onder bedreiging met een scherp voorwerp. Na de daad vluchtten de broers te voet weg.

BEKIJK OOK
Franse en Guyanese ambassadeur willen sterke band opbouwen met Suriname

De Centrale Meldkamer van de politie stelde alle surveillance eenheden op de hoogte van deze beroving en kort daarna heeft een surveillance-eenheid van de politie van Regio Midden de broers aangehouden in de Bomaweg. De gestolen zaktelefoon en het scherp voorwerp zijn in het bezit van deze verdachten aangetroffen.

De broers zijn in verzekering gesteld. Vanwege de jeugdige leeftijd van Z.K. is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.