fbpx

Twee aangiften op een dag tegen verdachte

Op zondag 24 april is tweemaal aangifte gedaan tegen de 47-jarige Ruben A. Hij is op die dag door de politie van Kwatta aangehouden voor mishandeling en bedreiging.

Guno D. vond het nodig om het politiebureau twee keren aan te doen nadat Ruben hem de eerste keer had bedreigd te zullen verwonden met een mes. Later op die dag ging Ruben naar het woonadres van Guno en bracht drie andere vrienden mee.

Zij stonden bij de poort van Guno te schelden. Guno liep naar de mannen toe om te vragen wat er aan de hand was. Bij die gelegenheid pakte een vriend van Ruben ene Rasta een steen van de grond en gooide die naar Guno. De steen trof Guno aan zijn hoofd.

Een neef van Guno die samen met hem op het adres woont, snelde naar buiten om hem te hulp te schieten. De neef werd door een van de mannen met een hamer geslagen. Guno liep een barstwond op aan zijn hoofd van de slag, terwijl zijn neef kneuzingen heeft opgelopen.

De vier mannen renden daarna weg. Ruben schreeuwde toen naar Guno dat zij terug zouden komen om het huis in brand te steken. De politie van Kwatta spoorde Ruben op en hield hem aan. Ruben verklaarde dat Guno hem SRD 20 schuldig is voor werkzaamheden die hij zou hebben verricht.

De verdachte is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de anderen wordt gewerkt.

Naar meer berichten...