TV-station veilt ‘microfoon van Ronaldo’

De ‘microfoon van Ronaldo’ wordt geveild. Christiano Ronaldo liep vóór de EK 2016 wedstrijd tegen Hongarije (3 – 3, twee goals op naam van Ronaldo) met zijn teamgenoten langs een meertje in het Franse Lyon, toen een team van het Portugese station CMTV hem besprong met vragen over de komende wedstrijd.

Laat het nu zo zijn dat Ronaldo al heel lang in de clinch ligt met CMTV. De ruzie gaat al heel lang terug, schrijft het Engelse dagblad Metro. In 2014 weigerde Ronaldo al vragen van dit station te beantwoorden.

Op de video hierboven stelde een journaliste in 2014 een vraag aan Ronaldo over de ruzie met CMTV. Die antwoordt met: “Wat is CMTV? Vergeet het maar, ik zal niet antwoorden.”

Hij schijnt het station zelfs een keer aangeklaagd te hebben en boycot hen sindsdien. Het verhaal gaat ook, zegt Metro, dat het Portugese nieuwskanaal in het verleden berichten heeft verspreid over Ronaldo en zijn familie, waar de stervoetballer zich behoorlijk over heeft opgewonden.

Toen reporter Diogo Torres van dit station hem een microfoon onder de neus duwde, aarzelde Ronaldo dan ook geen seconde.

Hij pakte de microfoon af en smeet hem tussen de vissen. CMTV liet het apparaat opduiken door de duikers Paulo Martins en Antonio Bessone Basto.
CMTV laat de microfoon veilen, de opbrengst gaat naar een goed doel.

Overige berichten