fbpx

Turkse profvoetballer geeft toe dat hij 5-jarig zoontje met corona op IC vermoorde

GFC NIEUWS- De Turkse Süper Lig-voetballer Cevher Toktaş (32) heeft toegegeven dat hij zijn vijfjarige zoontje Kasim om het leven heeft gebracht.
Het jongetje lag in het ziekenhuis met symptomen van het coronavirus en leek daaraan te zijn gestorven. Zijn vader heeft nu echter bekend een kussen op het gezicht van het jochie te hebben gedrukt.
Elf dagen na Kasims dood is de Turkse voetballer naar de politie gestapt om toe te geven dat hij verantwoordelijk is. De kleuter werd opgenomen in het ziekenhuis omdat hij hoestte en hoge koorts had. Zijn vader riep op een gegeven moment de artsen erbij, omdat zijn zoon moeite had met ademen. Vervolgens kwam Kasim op de intensive care terecht.
Op 4 mei legde Cevher zijn bekentenis af. “Ik drukte een kussen op mijn zoon, die op zijn rug lag. Vijftien minuten lang heb ik het kussen op hem gedrukt”, zou hij hebben gezegd. “Toen hij niet meer bewoog, haalde ik het kussen van hem af. Ik riep de doktoren erbij, zodat niemand mij zou verdenken.”
Cevher voelde zich toch schuldig en om die reden gaf hij zichzelf aan. Zijn vrouw en zijn vader zouden naar verluidt van het incident af hebben geweten. “Ik hield niet van hem”, gaf hij als reden voor het vermoorden van zijn zoontje. “Al sinds zijn geboorte hield ik niet van hem. Ik weet niet waarom. De enige reden dat ik hem besloot te vermoorden, is omdat ik niet van hem hield.”
Verder gaf Cevher aan geen mentale problemen te hebben en wel van zijn vrouw en andere zoon te houden. De voetballer, die speelt voor Bursa Yıldırımspor, werd gearresteerd en zal binnenkort voor de rechter verschijnen.
Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij zijn leven lang achter de tralies verdwijnen.

BEKIJK OOK
Atjoni en Pokigron worden ontdaan van afval