fbpx

Tuberoosstraat krijgt businham

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie is onlangs aangevangen met werkzaamheden aan de Tuberoosstraat. Afdeling wegen, sectie Paramaribo, is bezig met het aanleggen van een bus inham aldaar.

De inham is verhard met I- profiel straatstenen. Verder wordt de zogenaamde “driehoek” tegenover de fastfood zaak Wolly’s, ter hoogte van de Jaggernath Lachmonstraat en de Tuberoosstraat afgebakend met kantopsluitbanden.

Het terrein tussen de Tuberoosstraat en de Lachmonstraat wordt ook aangepakt. Deze wordt ontdaan van wied en onkruid. Het zal voor ongeveer vijf centimeter worden afgegraven, waarna deze zal worden opgevuld met fijn grind.

BEKIJK OOK
Onderzoek CASAS naar platform draagkracht luchthaven Zanderij na klacht KLM

De werkzaamheden, waaronder de voorbereiding en de uitvoering worden ook hier, zoals bij andere projecten, in eigen beheer door het ministerie uitgevoerd. Het betonmateriaal is aangeleverd door Kuldipsingh.

De afdeling Verkeer zal de komende week aanvangen met het aanbrengen van de noodzakelijke verkeersborden en wegmarkeringen op locatie. Het ministerie is voornemens een nieuwe bus stopplaats op te zetten voor de scholen in de omgeving van het scholencomplex te Zorg en Hoop. Nadere informatie hierover zal de komende periode uitgebreid worden verstrekt vanuit het ministerie.