fbpx
Tuberoos en DSB ontevreden over uitslag 51ste AVD

Niet alle groepen zijn tevreden met de uitslag van de 51ste Avondvierdaagse(AVD). De culturele groep Tuberoos en DSB die in de bedrijvenklasse deelnamen, lieten duidelijk blijken niet tevreden te zijn.

Vanmorgen heeft de BVSS de uitslag van de 51ste AVD bekend gemaakt. Daarvoor waren participanten van de verschillende deelnemende groepen uitgenodigd.

De Surinaamse Bank, die er prachtig uitzag, moest genoegen nemen met de tweede plaats. Zij vinden dat ze de eerste plaats verdienen.

De hoofdleidster van de DSB-wandelmarsgroep, Kelly Soesman, zegt dat ze een jaar lang in voorbereiding waren.” We hebben heel veel werk verzet. We waren een hele tijd bezig met een ontwerp en uiteindelijk straalden we ermee in de straten van Groot-Paramaribo. Er is aan de organisatie gevraagd wat de DSB mis heeft gedaan, maar men kon ons geen antwoord geven. Dat betreuren we ten zeerste.”

Urwien Goedhart van Tuberoos kan zich niet voorstellen dat zijn groep op de derde plaats is geëindigd. “ We kunnen niet elk jaar winnen, maar dat de groep op de derde plaats eindigt, is niet correct Als iemand voor iets heeft gewerkt geef de persoon wat die waard is”, ergert hij zich.

BVSS- voorzitter Purcy Olivieira zegt dat de uitslag bindend is. ‘Niet eenieder kan winnen. Er zijn maar 3 prijzen in elke categorie en de besten worden gerangschikt”, aldus Olivieira.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.