fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Trump wil medicijnen die hem hebben genezen op meest korte termijn gratis voor alle Amerikanen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- De Amerikaanse president Donald Trump zegt op Twitter, er alles aan te doen dat alle covid- patiënten in zijn land dezelfde medicijnen krijgen die hij recentelijk heeft gehad.

Volgens Trump is het een gift van God dat hijzelf besmet is geraakt en de medicijnen heeft gebruikt.

“Nu weet ik zelf dat ze heel goed werken. Ik voelde mij niet zo goed, maar al na 24 uur ging het stukken beter met mij. Het is geweldig. Er zijn medicijnen die geweldig werken en ik ga er voor zorgen dat deze zo snel als mogelijk gratis beschikbaar worden gesteld voor alle zieken die deze zo hard nodig hebben”.

OOK INTERESSANT
Surinaamse geboorteakten nu online

“Jullie kunnen er niets aan doen dat wij getroffen zijn door het coronavirus, het is de schuld van China. Zij zullen betalen voor wat zij ons hebben aangedaan”, aldus president Donald Trump.

Het staatshoofd heeft de volgende middelen toegediend gekregen. Vitamine D3, Zink, Melatonine, Aspirine 81 mg, Famotidine, Antibody cocktail REGN-COV2, Remdesivir en Dexametashone.