fbpx
Trump: Wij gaan winnen, wij boeken vooruitgang

GFC NIEUWS- De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat hij de presidentsverkiezing 2020 gaat winnen.

“WE WILL WIN!” Dat schrijft Trump in hoofdletters op Twitter. “WE ARE MAKING BIG PROGRESS. RESULTS START TO COME IN NEXT WEEK. MAKE AMERICA GREAT AGAIN!”

Ruim 71 miljoen Amerikanen hebben hun stem uitgebracht op de president, waaronder een recordaantal zwarten en latino’s. Hij en zijn advocatenteam beschuldigen de democraten van Joe Biden ervan, gefraudeerd te hebben met stembiljetten. Ook zou er met software zijn gerommeld.

Intussen is er volgens Team Trump al enorm veel bewijsmateriaal verzameld. Ook zijn er honderden getuigen die onder ede in de rechtbank willen verklaren dat er is gesjoemeld.

Critici zijn van oordeel dat er pas een winnaar kan worden uitgeroepen als alle vermeende fraudehandelingen tot op de bodem zijn uitgezocht. En dat is niet een taak van de media, maar de onafhankelijke rechtbank.

Om die reden hebben diverse staatshoofden waaronder de Russische president Vladimir Poetin nog geen felicitaties overgebracht aan Joe Biden. Ze wachten eerst de uitkomst van het onafhankelijk fraudeonderzoek af.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…