fbpx

Trump: Wij gaan winnen, wij boeken vooruitgang

GFC NIEUWS- De Amerikaanse president Donald Trump zegt dat hij de presidentsverkiezing 2020 gaat winnen.

“WE WILL WIN!” Dat schrijft Trump in hoofdletters op Twitter. “WE ARE MAKING BIG PROGRESS. RESULTS START TO COME IN NEXT WEEK. MAKE AMERICA GREAT AGAIN!”

Ruim 71 miljoen Amerikanen hebben hun stem uitgebracht op de president, waaronder een recordaantal zwarten en latino’s. Hij en zijn advocatenteam beschuldigen de democraten van Joe Biden ervan, gefraudeerd te hebben met stembiljetten. Ook zou er met software zijn gerommeld.

Intussen is er volgens Team Trump al enorm veel bewijsmateriaal verzameld. Ook zijn er honderden getuigen die onder ede in de rechtbank willen verklaren dat er is gesjoemeld.

BEKIJK OOK
Brunswijk oneens met kritiek dat er niets wordt gedaan voor getroffen gebieden binnenland

Critici zijn van oordeel dat er pas een winnaar kan worden uitgeroepen als alle vermeende fraudehandelingen tot op de bodem zijn uitgezocht. En dat is niet een taak van de media, maar de onafhankelijke rechtbank.

Om die reden hebben diverse staatshoofden waaronder de Russische president Vladimir Poetin nog geen felicitaties overgebracht aan Joe Biden. Ze wachten eerst de uitkomst van het onafhankelijk fraudeonderzoek af.