fbpx
Trump komt met goed nieuws over nieuw effectief medicijn tegen covid- 19

GFC- NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Er komt mogelijk deze week een verklaring van de Amerikaanse president Donald Trump over een nieuw goed werkend medicijn tegen covid-19.

Dat zegt de stafchef van het Witte Huis Mark Meadows zondag op de Amerikaanse televisie.

Hij geeft verder aan dat de Amerikaanse regering 24 uur per dag, zeven dagen in de week met gezondheidsexperts en farmaceuten werkt aan het ontwikkelen van een effectief medicijn evenals vaccins tegen covid-19.

“President Trump is er duidelijk in: het maakt niet uit hoe hoog de kosten zijn of hoeveel energie we erin moeten stoppen. Wij doen er alles aan om in samenwerking met de farmaceutische industrie en medische experts zo snel als mogelijk een medicijn beschikbaar te stellen voor een ieder”, aldus de stafchef.

Volgens Meadows is er goede hoop dat er nieuws wordt gemeld over voornamelijk medicijnen die ontwikkeld zijn middels de nieuwste baanbrekende technologieën.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.