fbpx
Trump: de WHO heeft er een grote puinhoop van gemaakt en is ‘loopjongen’ van China

GFC NIEUWS– De World Health Organization (WHO) heeft er een grote puinhoop van gemaakt door steeds totaal verkeerde informatie te geven sinds de uitbraak van het coronavirus in China. Hierdoor sterven er talrijke onschuldige mensen na een coronabesmetting.

Dat zegt de Amerikaanse president Donald Trump via de telefoon in het programma Hannity op FOX News.

“De WHO was al in het begin van de uitbraak fel tegen het inreisverbod dat ik wilde instellen en dat was een van hun eerste verkeerde adviezen”, zegt Trump.

De WHO is altijd positief geweest over China, alles aangaande dat land was positief, er was niets aan de hand, volgens hen. Ze waren er fel op tegen dat ik de landsgrenzen wilde sluiten. Als ik dat niet had gedaan, waren er nog veel meer doden gevallen”, stelt de Amerikaanse president.

“Ze hebben vanaf het begin totaal verkeerde informatie gegeven. Alles blijkt helemaal fout te zijn! De WHO is China- centrisch. Voor lange tijd hebben wij de WHO enorm veel geld gesponsord. Wij zullen binnenkort deze kwestie beter evalueren”, aldus Trump.

Ook andere Amerikaanse politici zijn woedend op de WHO. Senator Lindsey Graham zegt aan FOX News dat hij geen vertrouwen meer heeft in de organisatie.

“Ze geven vaak helemaal verkeerde informatie, zijn traag, log en onbetrouwbaar, zegt de senator.

“De WHO heeft in het begin zelfs de doelbewuste leugens van China, dat het virus niet kan worden overdragen van mens op mens, lange tijd verdedigd. Ze prezen de Chinese president voor zijn aanpak en vielen Trump aan omdat hij de grenzen van Amerika wilde sluiten”.

“China heeft deze ellende veroorzaakt door lange tijd belangrijke informatie doelbewust achter te houden. Ook hun onhygiënische markten waar wilde beesten als apen en vleermuizen worden geslacht zijn een bron van ziekten en ellende. Deze markten moeten direct gesloten worden”.

“Het land is al vaker een pandemie- veroorzaker en heeft zelf artsen daar de mond gesnoerd die alarm sloegen over de ernst van het coronavirus. Door het leugengedrag van China zitten wij nu midden in een coronapandemie, zij zijn verantwoordelijk”, stelt hij verder.

“Ik pleit ervoor dat er ook geen cent meer wordt gegeven aan de WHO onder de huidige zeer incompetente leiding. De WHO is er om de wereldgemeenschap te beschermen tegen ziekten. Niet om als een loopjongen van China al hun leugens goed te praten”, aldus de Amerikaanse senator Lindsey Graham.

Ook professor Eric Weinstein verbonden aan Harvard University is niet te spreken over de WHO.

“De WHO is een loopjongen van China! Een onbetrouwbare organisatie die doelbewust verkeerde informatie geeft en instructies van China uitvoert”, zegt Weinstein in een radio interview met Joe Rogan.

Zie ook erg interessante interviews aangaande de WHO hieronder>>

 

 

 

 

 

Meer

Minder rimpels door groenten en fruit

Een gezonde voeding helpt rimpels te voorkomen. Maar enkel bij vrouwen. En alleen als ze geen wijn drinken, schrijft gezondheid.be. Vrouwen die geen rimpels willen,…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Minder rimpels door groenten en fruit

Een gezonde voeding helpt rimpels te voorkomen. Maar enkel bij vrouwen. En alleen als ze geen wijn drinken, schrijft gezondheid.be. Vrouwen die geen rimpels willen,…

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…