Trui Britse priester vat vlam tijdens online mis

GFC NIEUWS- Stephen Beach, een Britse priester, kwam op het idee om de mis op zondag online te laten doorgaan. Al liep die lezing niet van een leien dakje en vatte zijn trui na enkele seconden vuur.
De Britse priester uit Plymouth, Engeland, kan wegens het coronavirus geen bezoek meer ontvangen op zondagmorgen. Dat hield hem echter niet tegen. Hij vond er niks beter op dan video’s op te nemen.
Stephen vertelde aan lokale media dat hij de kneepjes van de onlinewereld nog volop aan het leren was. Hij had nog maar sinds vorige week een account aangemaakt op YouTube.
Een rustige stem, idyllische achtergrondmuziek en brandende kaarsen, het leek wel het decor van een professionele film. Maar als hij enkele seconden aan het filmen is, loopt het mis: “Ik voelde mijn arm warmer en warmer worden, keek naar mijn mouw en zag de vlammen. Er was ook een vreemde geur”, vertelt Beach aan lokale media.
“Ik ben blij dat mijn dochter alsnog de video gepost heeft. In de moeilijke tijd waarin we zitten, mag er al eens gelachen worden”, besluit hij.
Gelukkig hield de man er geen brandwonden aan over.

Overige berichten