fbpx
Trui Britse priester vat vlam tijdens online mis

GFC NIEUWS- Stephen Beach, een Britse priester, kwam op het idee om de mis op zondag online te laten doorgaan. Al liep die lezing niet van een leien dakje en vatte zijn trui na enkele seconden vuur.

De Britse priester uit Plymouth, Engeland, kan wegens het coronavirus geen bezoek meer ontvangen op zondagmorgen. Dat hield hem echter niet tegen. Hij vond er niks beter op dan video’s op te nemen.

Stephen vertelde aan lokale media dat hij de kneepjes van de onlinewereld nog volop aan het leren was. Hij had nog maar sinds vorige week een account aangemaakt op YouTube.

Een rustige stem, idyllische achtergrondmuziek en brandende kaarsen, het leek wel het decor van een professionele film. Maar als hij enkele seconden aan het filmen is, loopt het mis: “Ik voelde mijn arm warmer en warmer worden, keek naar mijn mouw en zag de vlammen. Er was ook een vreemde geur”, vertelt Beach aan lokale media.

“Ik ben blij dat mijn dochter alsnog de video gepost heeft. In de moeilijke tijd waarin we zitten, mag er al eens gelachen worden”, besluit hij.

Gelukkig hield de man er geen brandwonden aan over.

Meer

Minder rimpels door groenten en fruit

Een gezonde voeding helpt rimpels te voorkomen. Maar enkel bij vrouwen. En alleen als ze geen wijn drinken, schrijft gezondheid.be. Vrouwen die geen rimpels willen,…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Minder rimpels door groenten en fruit

Een gezonde voeding helpt rimpels te voorkomen. Maar enkel bij vrouwen. En alleen als ze geen wijn drinken, schrijft gezondheid.be. Vrouwen die geen rimpels willen,…

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…