fbpx

Trouwfotograaf vertelt: dit zijn de drie aanwijzingen dat een huwelijk zal mislukken

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Amerikaanse trouwfotografe en collegae hebben een korte lijst samengesteld van voortekenen dat een huwelijk mogelijkerwijs niet zal slagen.

Door hun jarenlange ervaring vertellen ze exact te weten op welke gedragingen ze moeten letten op een huwelijksfeest.

Fotografe Shayla Herrington zegt via sociale media dat op nummer één staat het maken van foto’s op de bruiloft zonder partner.

‘Als je de hele tijd foto’s maakt met mensen die niet je man of vrouw zijn belooft dat niet veel goeds,’ zegt ze.

Als tweede punt staat genoteerd het niet seinen of attenderen van de andere partij bij fotomomenten. Dit zou kunnen betekenen dat de aanstaande partner niet helemaal in de smaak valt.

Tot slot vermeldt de fotografe punt nummer drie; ingeval één van de twee aanstaanden meer tijd doorbrengt met familie of vrienden dan met hun partner zelf.

BEKIJK OOK
Mishandeling: Man gaat mentaal kapot door luid geschreeuw en gevloek vriendin

De meeste reageerders zijn het eens eens met Shayla. ‘Mijn ex besteedde totaal geen aandacht aan mij tijdens onze bruiloft’, oppert een vrouw.

Ook werd aangevoerd dat het gooien van taart in het gezicht een slecht teken is, omdat de ‘gooier’ zijn of haar geliefde niet zou respecteren.

Sommigen gaan echter niet akkoord met de analyse van de Amerikaanse, en zeggen dat een huwelijksfeest vaak hectisch is, en je vaak aan van alles en nog wat moet denken, wat kan zorgen voor het bovenstaande.

Foto ter illustratie.