fbpx
Trouwe hond wacht vier dagen lang bij brug na zelfmoord baas

GFC NIEUWS- Hartverscheurende foto’s tonen een hond die op een brug zat te wachten op zijn baas, nadat de man van de brug was gesprongen.

De hond werd gefotografeerd in Wuhan, China.

De hond werd vorige week vrijdag gevonden door een voorbijganger die hem meenam, echter vluchtte hij daarna weg.
De man plaatste de foto op Facebook met de tekst dat hij hoopt dat de hond geadopteerd wordt.

Hij schreef erbij dat hij de hond enkele dagen op dezelfde plek op de brug zag. Hij besloot een foto te maken en nam hem mee met de bedoeling hem te adopteren.

Later werd door de Wuhan Small Animal Protection Association ontdekt dat het baasje van de hond zelfmoord had gepleegd door van de brug te springen.

De associatie had camerabeelden opgevraagd, omdat men precies wilde weten waarom de hond steeds naar diezelfde plek ging.

De hond wordt nu opgespoord.

De lokale gemeenschap is opgeroepen om te helpen zoeken naar de hond, zodat hij kan worden geadopteerd.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.