Travestiet aangehouden door politie voor diefstal tijdens orale seks

GFC NIEUWS- De 25-jarige oud bekende van de politie Verginio de K. alias ‘Poei’ is in de avond van woensdag 11 maart door de politie van het bureau Centrum aangehouden.

Een benadeelde deed aangifte tegen Verginio van diefstal door middel van geweldpleging. Dit strafbaar feit vond plaats op een locatie in de Grote Combeweg. Verginio is een travestiet en commerciële sekswerker.

De benadeelde verklaarde dat terwijl Verginio orale seks met hem had, hij voelde hoe die een hand in zijn achter broekzak stak. Hij sloeg de hand weg en de dader reageerde daarop door een schroevendraaier tevoorschijn te halen waarmee hij de benadeelde bedreigde. Op een gegeven moment liep de sekswerker weg.

Het slachtoffer  ontdekte toen dat Verginio zijn geld en persoonlijke spullen gestolen had uit zijn broekzak. Na de aangifte werd de sekswerker opgespoord en aangehouden in de Kromme Elleboogstraat. Bij de voorgeleiding gaf hij toe het strafbaar feit gepleegd te hebben.

Voorts dat hij het gestolen geld terug wil betalen. De travestiet had geen geld bij zich toen de politie hem aanhield. Hij is opgesloten.

Overige berichten