Nieuwe directeur SLM wil zoveel mogelijk nieuwe bestemmingen aanboren

GFC NIEUWSREDACTIE- Afgelopen week was er een kennismakingsgesprek tussen de transportsector van de VSB en de directeur van de SLM, Paul de Haan.

Voor de Haan is naast de gezondmaking van het bedrijf, ook van belang om “groen te gaan” en de andere elementen van “Corporate Social Responsibilty” binnen het bedrijf uit te dragen.

Ook bij het uitstippelen van het beleid worden de ontwikkelingen binnen de hele (water, lucht en land) transportketen overzien. Zo wordt er nauw samengewerkt met N.V. Luchthaven Beheer en andere stakeholders binnen de transportsector.

De nieuwe directeur heeft als strategie uitgezet zoveel mogelijk bestemmingen aan te boren en zo veel mogelijk vluchten uit te voeren, wanneer de beperkingen in verband met Covid-19 zijn opgeheven.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Monnik verwijdert eigen hoofd met valbijl als offer aan Boeddha

Er wordt gekeken hoe met zo weinig mogelijk middelen, de nodige veranderingen in de luchtvaart transportketen aan te brengen.

Met de toekomstige ontwikkelingen in de olie- gassector, ziet de directeur ook graag dat local content binnen deze sector zo veel mogelijk gestimuleerd wordt door de bedrijven die binnen deze sector opereren, te verplichten van de diensten van de nationale carrier en luchthaven gebruik te maken wanneer medewerkers het land in en uit moeten.

Dit is het geval in enkele landen waar de Haan in het verleden gewerkt heeft.

De SLM kijkt met welke andere luchtvaart maatschappijen er strategische samenwerkingen aangegaan kunnen worden en juicht het toe dat anderen zoals American Airlines, Suriname zullen aandoen.

Zowel de SLM en de transport sector binnen de VSB, zien uit naar een vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Overige berichten