fbpx

Transman (22) zegt dat hij vrouwen van elke andere man kan stelen, omdat hij ‘weet hoe hun geslachtsdeel werkt’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een transgender man, 22, is er trots op dat hij vrouwen van elke andere man kan stelen, omdat hij ‘weet hoe het vrouwelijk geslachtsdeel werkt’.

Demitri Rodriguez, 22, uit Engeland, is sinds 2017 transman.

In de video hieronder beweert hij dat vrouwen die met hem naar bed zijn geweest, zweren dat zij vanaf dat moment alleen met transmannen zullen daten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: 28-jarige vrouw raakt verliefd op andere dame in sportschool en voegt haar toe aan huwelijk

Verder zegt hij dat transmannen modieuzer zijn en waarschijnlijk geen vrouw in de steek zullen laten na het krijgen van een baby.

Hij gelooft dat dames transmannen altijd meer hebben geaccepteerd en beweert dat mannen zich door hem bedreigd voelen omdat ze weten dat ‘hij hun vriendin van ze kan afpakken als hij dat zou willen’.

BEKIJK OOK
Vijf vreselijke eetgewoonten die gewichtstoename veroorzaken

Demitri, die op 18-jarige leeftijd uit de kast kwam, zei ook dat transmannen betere opties zijn omdat ze niet zijn opgegroeid met een ‘f *** boy-mentaliteit’ en vrouwen niet als een object zien zoals andere mannen.

Hij gelooft dat transmannen veel eigenschappen hebben die hen begeerlijker maken dan cisgender mannen, en ging zelfs zo ver om te zeggen dat mannen een ‘nadeel’ hebben omdat ze niet met een vrouwelijk geslachtsdeel zijn geboren.

@inkedupdemitri

The #question is would #you #date a #trans man – #fyp #transgender #single #transition #viral #trend #famous #british #uk #boys #girls #lgbt #fypシ

♬ Classic – MKTO

Foto: Kennedy News & Media