fbpx
Facebook Pagelike Widget

Transgendertiener die het vuur opende op school ‘wilde wraak nemen’

GFC NIEUWS- Een tiener die het vuur opende op een school in de VS, was uit op wraak, omdat hij werd gepest.

Alec McKinney, 16, is sinds 7 mei van het afgelopen ingesloten, na het incident waarbij een student dodelijk werd geraakt en acht anderen gewond raakten.

Alec is geboren als meisje en bevindt zich in het laatste stadium van zijn transformatie.

Tijdens het incident op de ‘Science, Technology, Engineering & Math School in Highlands Ranch, Colorado, werd Alec ondersteund door Devon Erickson, 19, die afgelopen maand schuldig pleitte.

Het paar was gewapend met drie vuistvuurwapens en een jachtgeweer.

Beide tieners hadden voordat ze de school bestormden cocaïne gebruikt.

Alec riskeert een levenslange gevangenisstraf met de mogelijkheid van vroegtijdige vrijlating na 40 jaar, omdat hij nog minderjarig was ten tijde van zijn daad.

Erickson, die al volwassen was op dat moment, riskeert een levenslange gevangenisstraf of de doodstraf.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…