Trainingen om meer uit eigen leven te halen

Het Jongeren Collectief NLP (JC-NLP) start vrijdag 9 oktober voor de derde keer met een serie inspirerende doe-trainingen, workshops, en een programma voor personal coaching. Het thema is: “Werk aan je persoonlijke vaardigheden en maak alles mogelijk.”

Het trainingsaanbod duurt anderhalf week en bestaat uit een weekend leadership+ training (Upgrade your leadership: Be the change), de training Oplossingsgericht Werken, de training Systemisch Werken, en twee één-daagse workshops: In vrijheid je eigen weg gaan, van overleven naar leven.Dit aanbod is voor iedereen die meer uit zijn eigen leven wil halen en op een praktische, energie-gevende manier met zijn/haar thema’s aan de slag wil.

Door anders naar je thema te kijken én het anders aan te pakken, kun je ook andere resultaten boeken. Tijdens de trainingen is voldoende ruimte om direct aan de slag te gaan met eigen inbreng van de deelnemers. De trainingen worden verzorgd door vier professionele trainers van het Nederlands Trainingsinstituut voor Neuro-Linguïstisch Programmeren (NTI NLP) en hierdoor ondersteunen zij het JC-NLP zodat zij het jeugd en jongeren werk op het gebied van effectieve communicatie en persoonlijke groei kunnen voort zetten.

De opbrengst van de reeks van trainingen en workshop worden gebruikt om haar jaarlijkse NLP Boost Yourself Camps voor de doelgroep van 08-22 jaar te kunnen organiseren. Het laatste NLP Boost Yourself Camp was in september 2015 en was zeer succesvol: ruim twee en veertig jongeren van 11 t/m 22 jaar hebben zich gedurende een week bekwaamd in het maken van keuzes, het stellen van doelen en doorzetten, het omgaan met emoties, positief denken en nog veel meer.

Onder de jongeren waren er tien van 2 verschillende kindertehuizen aan wie een “Golden Ticket” is aangeboden. Dat houdt in dat ook deze kinderen de kans kregen gratis mee te doen aan deze mooie en leerrijke kamp. Het programma van de volwassen trainingen loopt tot en met 19 oktober te Asewa Otono in Paramaribo.

 

Overige berichten