fbpx
Training ‘Communicatie zonder frustratie’

Coachpraktijk Vindlicht en ORBI Coaching geven op zaterdag 28 en zondag 29 maart 2015 een training ‘Communicatie zonder frustratie’.

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die problemen ervaart in de communicatie, zowel op de werkvloer als privé.

Angelique Seerden van ORBI Coaching: “Deze training is gebaseerd op de principes van geweldloze communicatie waarbij luisteren zonder oordeel, met mededogen centraal staat. Je leert luisteren naar de daadwerkelijke behoefte van de ander en die van jezelf”.

Karina Jap a Joe van Vindlicht: “Iedereen ervaart wel eens problematische communicatie met collega’s, partner, kinderen, of andere familieleden. Op haast elke pagina in de krant zijn daar voorbeelden van te vinden. Toen ik met deze methodiek in aanraking kwam, wist ik gelijk dat dit waardevol zou zijn voor velen. De training geeft tools die je direct kan toepassen en tijdens de training gaan we flink oefenen”.

Na twee weken is er een derde trainingsdag waarop deelnemers de gelegenheid hebben om in te brengen hoe het ze is vergaan na het eerste deel van de training. Vervolgens wordt er specifiek geoefend met knelpunten die deelnemers hebben ervaren in de tussenliggende periode. Omdat de training heel praktisch is, is het aantal deelnemers beperkt.

Seerden en Jap a Joe vinden belangrijk dat deze skills ook terecht komen bij die mensen die ze het best kunnen gebruiken. Daarom hebben zij één afgevaardigde van RUMAS in de gelegenheid gesteld om gratis deel te nemen aan deze training.

Emmy Hart van RUMAS erkent het belang van de training: ‘Deze skills kunnen onze medewerkers heel goed gebruiken. Ik vind het belangrijk dat ze hieraan mee doen.”

Deelnemers kunnen zich aanmelden via http://inlakech.nu/czf, of bellen op 8661092/8912866.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.