fbpx

Training ‘Communicatie zonder frustratie’

Coachpraktijk Vindlicht en ORBI Coaching geven op zaterdag 12, zondag 13 september en zaterdag 26 september 2015 wederom de basistraining ‘Communicatie zonder frustratie’. Deze training is zeer geschikt voor iedereen die problemen ervaart in de communicatie, zowel op de werkvloer als privé.

Deze training is gebaseerd op de principes van geweldloze communicatie waarbij luisteren zonder oordeel, met mededogen centraal staat. Je leert luisteren naar de daadwerkelijke behoefte van de ander en die van jezelf. Iedereen ervaart wel eens problematische communicatie met collega’s, partner, kinderen, of andere familieleden. Op haast elke pagina in de krant zijn daar voorbeelden van te vinden.

“Toen ik met deze methodiek in aanraking kwam, wist ik gelijk dat dit waardevol zou zijn voor velen,” aldus Karina Jap a Joe coach/trainer van Vindlicht. “De training geeft tools die je direct kan toepassen en tijdens de training gaan we flink oefenen.”

Na twee weken is er een derde trainingsdag waarop deelnemers de gelegenheid hebben om in te brengen hoe het ze is vergaan na het eerste deel van de training. Vervolgens wordt er specifiek geoefend met knelpunten die deelnemers hebben ervaren in de tussenliggende periode. Omdat de training heel praktisch en ervaringsgericht is, is het aantal deelnemers beperkt.

 

Meer informatie is te vinden op http://inlakech.nu/aicos/modules.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via http://inlakech.nu/czf

Overige berichten