fbpx

Training bromfietsers in verband met verkeersveiligheidsmaand

De Verkeersveiligheidsmaand 2017 (VVM) is in aantocht. In de periode 15 augustus tot 15 september zullen diverse actoren activiteiten hebben met de focus op de bromfietsers.

Het Korps Suriname Verkeersvrijwilligers (KSV) organiseert in samenwerking met Assuria op woensdag 2 augustus een Defensive Drive (DD) training voor de Johannes Vrolijkschool te Lelydorp.

Bij die gelegenheid zullen een 25-tal bromfietsers van de school behalve de DD training een vragenlijst invullen en een reflecterende band voor de arm ontvangen (concept Zien en Gezien worden).

Mediabedrijven worden door de organisatie opgeroepen een bijdrage te leveren middels het organiseren van een eigen activiteit, al dan niet met ondersteuning van een andere partner vanuit het Platform Verkeersveiligheid (PVV).

Gevraagd wordt om in deze periode ruime aandacht te besteden aan activiteiten in dit verband en de samenleving vooraf en tijdens de VVM betrokken te houden bij het veiliger maken van ons verkeer.

Actoren die een activiteit ontplooien, kunnen deze registreren bij de Verkeersveiligheidscommissie van het ministerie van Justitie en Politie.(GFC)

Naar meer berichten...