fbpx
Traditioneel gezag Grankreek en Columbia bespreken knelpunten met dc Ramai

Een delegatie van het Bureau Volkscontacten (BVC) bracht vorige week met kapitein Angelique Palmtak van Grankreek en hoofd basja van Columbia Charles Comvalius een bezoek aan districtscommissaris Sarwankoemar Ramai.

Tijdens deze ontmoeting hebben de kapitein en basja, de knelpunten en wensen van hun dorp kenbaar gemaakt.

Beide dorpen hebben aandacht gevraagd voor de zandwegen die in slechte staat verkeren, ontwatering van het dorp, straatverlichting en drempels.

Columbia heeft verder ook aandacht gevraagd voor uitbreiden electriciteitsnet en verhogen van sportveld.

Ramai zal woensdag samen met BVC een bezoek brengen aan de dorpen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.