fbpx
Totaal actieve Covid-19-gevallen gedaald naar 38, slechts 1 persoon testte positief

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal testte slechts 1 persoon in Wanica positief op Covid-19.

Het totaal aantal actieve gevallen, is hiermee verder gedaald naar 38. 15 personen die genezen zijn verklaard, mochten naar huis. In de ziekenhuizen zijn 23 coronapatiënten opgenomen waarvan 6 intensieve zorg genieten.

Suriname gaat de goede kant op voor wat betreft het aantal besmettingen. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is voorzichtig optimistisch en zegt dat wij deze trend moeten behouden.

Sinds de uitbraak van het virus op 13 maart in ons land zijn 5.155 personen besmet geraakt, 5.010 genezen en 109 overleden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.