fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Totaal 38 overledenen aan Covid-19 in Suriname

GFC NIEUWS- Het totaal aantal personen dat overleden is aan Covid-19 in Suriname is 38.
Op de covid-website staat het aantal nog op 30. De 8 anderen zijn niet op één dag overleden, maar zes zijn in de afgelopen weken overleden op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en een is binnengekomen via de Medische Zending (MZ). Een andere persoon is gisteren overleden op de Intensive Care Unit van het Regionaal Ziekenhuis Wanica.
Omdat de SEH en MZ nog niet gekoppeld waren aan het covid-dashboard, kwam de informatie niet op dag basis binnen, waardoor het soms administratief wat langer duurde om de informatie binnen te krijgen.
Om dit in het vervolg te voorkomen, zijn de SEH en MZ net als de ziekenhuizen nu wel gekoppeld aan het covid-dashboard en kan de informatie per direct binnenkomen. Het aantal van 38 overledenen zal vandaag nog aangepast worden op de Covid-website, meldt de Communicatie Dienst Suriname.

OOK INTERESSANT
Gedeelte langs Waterkant vanaf de Waag tot gemaal Jodenbreestraat krijgt renovatiebeurt