Torarica en Colorful Suriname presenteren ‘Are You Thirsty?’

Op donderdag 7 juli vindt ‘Are You Thirsty?’ plaats. Een feest waarbij Torarica en Colorful Suriname de enige echte DJ Chuckie hebben uitgenodigd om een speciale Urban set te draaien.

Urban is een genre waarmee Chuckie vele awards heeft gewonnen. Zo heeft hij zichzelf van 2000 tot 2006 ‘The Best Urban DJ’ mogen noemen. Ook in 2005, 2006, 2009 en 2010 heeft hij verscheidene awards in de wacht gesleept. Met dit event gaat Chuckie dus ‘back to his Urban roots’.

En na een eerste uitverkochte editie van ‘Soso Oso’ in december, volgt op zaterdag 9 juli de tweede editie van dit exclusieve House event. In de afgelopen jaren heeft Chuckie zich ontwikkeld en gespecialiseerd in dit genre. Tijdens Soso Oso zullen er geen hits en meezingers voorbij komen, maar een warme, diepe House sound in Ibiza stijl.

Om onze lokale artiesten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat ook zij internationale waardering krijgen, is SULA (Support Ur Local Artist) in het leven geroepen.

Dit is een ‘movement’ die mensen ertoe beweegt hun eigen zangers, muzikanten, schilders, sieradenmakers en iedere andere, die zich bezig houdt met elke vorm van kunst, te ondersteunen. “Wij zijn van mening dat vooral Surinaamse muziek door eigen volk wordt ondergewaardeerd. Daar willen wij verandering in brengen. De focus wordt gelegd op bewustwording en meer waardering voor het eigen product. Doe mee en help jouw lokale talenten hogerop te brengen”, aldus de organisatie.(GFC)

Overige berichten