Toppers NPS en Bendt Consultancy brainstormen over effectieve en vernieuwde aanpak verkiezingen

De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft vandaag voor het eerst een workshop over de aanpak van de verkiezingen gehouden in Grun Dyari. De voorzitter van de NPS, Gregory Rusland, vindt het belangrijk dat het hoofdbestuursamen brainstormt over verschillende strategieën die te maken hebben met de verkiezingen.

Na mei 2020 ziet de NPS een nieuwe regering aantreden gevormd door de groene partij. De gehouden bijeenkomst moet inzichten geven, om bewustwording bij het volk te creëren, zodat ze tot het besef komen dat de frambo weer moet schijnen, laat de partij optekenen.

Humphrey Bendt van Bendt Consultancy was samen met zijn teamleden Robby Rijssel en Steve Reyme aanwezig op de bijeenkomst. Zij gingen samen met de NPS’ers in op het beoogde doel.

Rijssel licht toe dat waar het in zijn geheel om gaat, is het faciliteren van strategische werkzaamheden die door de NPS opgepakt worden.

Het team Bendt biedt dus ondersteuning aangaande het faciliteren en begeleiden van het campagneplan dat nu gemaakt moet worden.

De vlotte input van de NPS-leden is erg belangrijk, omdat hun bijdrage zal zorgen voor een effectief strategisch campagneplan en dus het winnen van de verkiezingen.(GFC)

Overige berichten