fbpx
Facebook Pagelike Widget

Topper Amerikaanse inlichtingendienst: ‘We weten dat ufo’s bestaan — maar waarom zijn ze hier?’

Redactie GFC Nieuws — Ze bestaan, en we weten dat ze bestaan. Christopher Mello herhaalde het nog maar eens voor de enkeling die nog twijfelde: het bestaan van ufo’s is niet langer een vraag, maar een uitgemaakte zaak. Mellon zei dat tijdens een interview bij Fox and Friends.

“De marine zelf heeft publiekelijk erkend dat ze bestaan, en marine-piloten hebben erkend dat ze bestaan”, voerde hij aan.

Christopher Mellon was adjunct-onderminister van Defensie voor inlichtingen van de Verenigde Staten en later voor veiligheids- en informatieoperaties. Hij diende voorheen als stafdirecteur van de Senaatselectiecommissie voor inlichtingen van de Verenigde Staten.

Hij vertelde dat marine-piloten bijna twee jaar lang, tussen 2014 en 2016, elke dag UFO’s zagen.

Mellon bevestigde dat er sterke aanwijzingen zijn dat de objecten die de piloten hebben gezien technologische mogelijkheden hebben die veel verder gaan dan wat wij aardlingen kunnen, inclusief het vermogen om snelheden van meer dan 8.000 km per uur te bereiken.

De vraag is dus niet meer of ufo’s bestaan, zegt Mellon. Onderzoekers moeten nu de vraag beantwoorden waarom zij hier zijn, merkt hij op.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…