fbpx

Topper Amerikaanse inlichtingendienst: ‘We weten dat ufo’s bestaan — maar waarom zijn ze hier?’

Redactie GFC Nieuws — Ze bestaan, en we weten dat ze bestaan. Christopher Mello herhaalde het nog maar eens voor de enkeling die nog twijfelde: het bestaan van ufo’s is niet langer een vraag, maar een uitgemaakte zaak. Mellon zei dat tijdens een interview bij Fox and Friends.

“De marine zelf heeft publiekelijk erkend dat ze bestaan, en marine-piloten hebben erkend dat ze bestaan”, voerde hij aan.

Christopher Mellon was adjunct-onderminister van Defensie voor inlichtingen van de Verenigde Staten en later voor veiligheids- en informatieoperaties. Hij diende voorheen als stafdirecteur van de Senaatselectiecommissie voor inlichtingen van de Verenigde Staten.

BEKIJK OOK
Nieuwe vergunningsregels voor dc's, architecten, ingenieurs en tekenaars

Hij vertelde dat marine-piloten bijna twee jaar lang, tussen 2014 en 2016, elke dag UFO’s zagen.

Mellon bevestigde dat er sterke aanwijzingen zijn dat de objecten die de piloten hebben gezien technologische mogelijkheden hebben die veel verder gaan dan wat wij aardlingen kunnen, inclusief het vermogen om snelheden van meer dan 8.000 km per uur te bereiken.

De vraag is dus niet meer of ufo’s bestaan, zegt Mellon. Onderzoekers moeten nu de vraag beantwoorden waarom zij hier zijn, merkt hij op.