Topexpert vertelt geheim hoe je dunne wenkbrauwen weer vol, mooi en gezond krijgt

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- Veel vrouwen hebben er last van en zoeken naar een goede, maar ook mooie oplossing voor het probleem. Te weinig haargroei boven de ogen,  te dunne of “kale” wenkbrauwen.

Maar dat er een zeer goede en eenvoudige oplossing bestaat voor deze ontsierende dunheid/kaalheid van de wenkbrauwen is bij velen niet bekend.

GFC Nieuws vroeg aan een topexpert van Constantin wat het geheim is nu bekend is geworden dat veel vrouwen daar een advies krijgen dat ervoor zorgt dat de wenkbrauwen weer vol worden.

De Constantin- expert legt uit dat het dunner worden van de wenkbrauwen verschillende oorzaken kan hebben.

Onder meer het ouder worden kan een rol spelen, maar ook diabetes, schimmelinfecties, ernstige stress, allergieën, schildklieraandoeningen, vitamine- en mineralengebrek en  in uitzonderlijke gevallen alopecia areata, een auto- immuunziekte.

“Maar bij veel van de vrouwen die wij adviseren worden er fantastische resultaten behaald door de wenkbrauwen dagelijks met een wattenstaafje Minoxidil lotion of foam (verkrijgbaar bij Amazon.com) aan te stippen in combinatie met inname van 1 theelepel Grannur vruchtenconcentraat, wat zeer rijk is aan gezonde polyfenolen, vitaminen en mineralen”, aldus de Constantin- expert.

Het dagelijks insmeren van een beetje Minoxidil op de wenkbrauwen in combinatie met het dagelijks innemen van 1 theelepel Grannur vruchtenconcentraat blijkt de manier te zijn om de haargroei weer te optimaliseren.

In Suriname zijn er een aantal vrouwen die met deze combinatie veel succes behalen. Minoxidil is de enige haarlotion in de wereld die door de Amerikaanse Food And Drugs Administration (FDA) officieel is goedgekeurd als te zijn haargroei bevorderend.

BEKIJK OOK: SNEL AFSLANKEN MET GRATIS ONLINE HULP VAN ERVAREN AFSLANKSPECIALISTEN

Overige berichten