fbpx

Toiletpot reinigen met tandenborstel van je partner is zeer gevaarlijk, waarschuwen artsen

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- De tandenborstel van je partner gebruiken om de toiletpot schoon te maken kan zeer ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid en zelfs tot de dood leiden.

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsArtsen waarschuwen voor deze zeer verregaande en gevaarlijke acties.

Het borstelen van het toilet met de tandenborstel is populair geworden bij sommige kwaadwilligen nadat een deelnemer aan het zeer populaire programma married at first sight  Australië deze actie had uitgevoerd. Hij kwam erachter dat zijn pas gehuwde vrouw had gekust met een andere man in een café en wilde wraak nemen.

Om zijn vreemdgaande vrouw een lesje te leren poetste hij het toilet van het appartement waarin zij vertoefden met haar tandenborstel, zonder dat zij daarvan op de hoogte was en plaatste die netjes terug in de tandenborstelhouder.

BEKIJK OOK
Surinaamse passagiers gestrand in Miami krijgen hulp van Buitenlandse Zaken

Veel kijkers hebben met ernstige verontwaardiging gereageerd op de beelden die te zien waren in het veelbesproken tv- realityprogramma.

“In een toiletpot zijn er talrijke ziekmakende bacteriën. Je brengt de gezondheid van je partner in gevaar indien je zijn of haar tandenborstel gebruikt om de pot schoon te maken. Doe dat niet”, waarschuwen Australische artsen.